Financial
image of world geography map

Wereldwijd gaan financiële instellingen hun uitdagingen aan met de technologie van InterSystems.

Onze schaalbare oplossingen helpen je om risico’s te beheersen, je organisatie te ontwikkelen op het gebied van regelgeving en data om te zetten in inzicht.

Ga naar de site voor onze financiële diensten

image of cogs with financial coin symbols

Een internationale investeringsbank verwerkte meer dan 1 miljard transacties op een dag van hoge marktvolatiliteit. Op diezelfde dag verschaften ze 250 verschillende systemen toegang tot die data.

Lees het succesverhaal

Rathbones gebruikt InterSystems Caché om z’n schaalbaarheid, betrouwbaarheid en goede prestaties. Al deze voordelen helpen ons om snel te groeien.

Lees het succesverhaal

Voor aanbieders van softwaretoepassingen biedt Ensemble meer dan een integratieplatform. Het zorgt voor innovatie en dat maakt bedrijven toekomstbestendig.

Bekijk de video
background image of hand drawing on tablet

Zet de volgende stap

Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op om je wensen te bespreken en te zien hoe InterSystems jouw organisatie kan helpen haar doelstellingen te bereiken.

Zet de volgende stap

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

Wij delen je gegevens met niemand.
Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.