Skip to content
Use the search to find information about InterSystems products and solutions, career opportunities, and more.

Real-time Meldingen

HealthShare Zorgmanagement Meldingen

Arts en vrouw met iphone

HealthShare Care Management Notifications Solution Pack

De kern van effectief zorgbeheer is het juiste doen, op het juiste moment, voor de juiste patiënt of het juiste zorgplanlid. Dit geldt of u nu preventieve zorg optimaliseert of langdurige chronische aandoeningen beheert. Toch is er een tekort aan klinisch personeel en is de vraag enorm, waardoor het maar al te gemakkelijk is om het venster voor actie te missen.

Stelt u wich het volgender voor:

 • De gemiddelde zorgmanager beheert de zorg voor 40-200 personen per maand, afhankelijk van de instelling
 • Personeelstekorten zijn aanzienlijk en nemen toe. Alleen al in de VS dreigt tegen 2033 een tekort van 54-139 duizend artsen
 • Eerstelijnszorgverleners brengen gemiddeld slechts 18 minuten met hun patiënten door
 • Uit een onderzoek van de Universiteit van Chicago blijkt dat een huisarts meer dan 27 uur per dag nodig heeft om alle zorg te verlenen die wordt aanbevolen door de gevestigde richtlijnen
 • Een Annual Wellness Visit (AWV) werd in verband gebracht met aanzienlijk lagere uitgaven voor acute zorg in het ziekenhuis en poliklinische diensten. Bij patiënten die in de indexmaand een AWV kregen, daalden de gecorrigeerde totale zorgkosten met 5,7% in de daaropvolgende 11 maanden.

Software kan het personeelstekort niet oplossen, maar het kan zorgverleners en zorgmanagers wel helpen om zich te concentreren op wat belangrijk is, zodat ze daadwerkelijk de juiste zorg op het juiste moment aan de juiste personen leveren en coördineren.
InterSystems Care Management Notifications zijn ontworpen om u te helpen resultaten te verbeteren, de efficiëntie van artsen te verhogen en financiële prestaties te optimaliseren door gebruik te maken van intelligente bedrijfslogica om zorgverleners en zorgmanagers te informeren wanneer actie nodig is.

Real-time bruikbare informatie

Onderzoek heeft de waarde aangetoond van tijdige waarschuwingen en meldingen bij het verbeteren van de communicatie tijdens zorgtransities, het verminderen van gemiste vervolgafspraken, het binnenhalen van gemiste inkomsten uit Medicare wellness-bezoeken, het verminderen van heropnames en het verbeteren van de prestaties op het gebied van kwaliteitsmaatregelen voor value-based care programma's. Meldingen helpen teams om de zorgverlening te richten op diegenen die de meeste aandacht nodig hebben, zodat zorgsystemen en betalers zowel de klinische als zakelijke resultaten kunnen verbeteren.

Care Management Notifications Solution Pack

Het HealthShare Care Management Notifications Solution Pack wordt ingezet als een uitgebreide, volledig beheerde service ter ondersteuning van:

 • Vermindering van heropnames
 • Toename van het aantal wellness-bezoeken
 • Vlottere overgangen van zorg

Het Solution Pack maakt gebruik van standaard ADT-berichten (Admission, Discharge, and Transfer) voor voortdurende controle op basis van een reeks klinische bedrijfsregels die relevante klinische gebeurtenissen of hiaten in de zorg identificeren en geïnteresseerde zorgmanagers waarschuwen. Meldingen kunnen naadloos worden geïntegreerd in een elektronisch medisch dossier (EMD) of zorgmanagementsysteem, zodat ze toegankelijk zijn binnen gevestigde workflows. Artsen hebben ook toegang tot de meldingen via een web- of mobiele interface op het door InterSystems gehoste portaal.

Een snelle en lichtgewicht cloudoplossing

Het Solution Pack is een volledig beheerde service - InterSystems zorgt voor software-implementatie, hosting en updates, zodat u zelf geen infrastructuur hoeft aan te schaffen, te bedienen, te beveiligen en te onderhouden. U kunt zich concentreren op het leveren van de juiste zorg aan uw patiënten en leden.

Zodra je een roosterbestand van artsen en patiënten in een gespecificeerd formaat hebt aangeleverd, samen met integratiespecificaties voor je ADT-systeem en optioneel je EMD(‘s), zorgen wij voor de rest.

 • Configuratie- en implementatieservices om de oplossing in gebruik te nemen, inclusief het maken van verbindingen
 • Alle datacenterbronnen, inclusief hosting, hardware en netwerkcapaciteit die nodig zijn om de oplossing te draaien
 • Doorlopend onderhoud voor alle onderdelen van de oplossing
 • 24/7 ondersteuning voor de oplossing, inclusief real-time monitoring
 • Geavanceerde programma's voor beveiliging en gegevensbescherming

Aanbieders en betalers kunnen zich richten op hun kernactiviteiten in de wetenschap dat InterSystems een volledig beheerde service biedt zonder verborgen bedrijfskosten.
 

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt