Skip to content
Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

De toekomst in beeld: een nieuw tijdperk van innovatie

InterSystems IRIS

Woman in gray blazer looking out the window

Inleiding

De toekomst ligt in de handen van innovators. Van mensen die nieuwe manieren vinden om de enorme verscheidenheid aan data die in snel tempo en in grote hoeveelheden wordt gegenereerd, te benutten. Krachtige, slimme applicaties zullen ons leven, onze bedrijven en onze samenleving veranderen.

Maar applicaties zijn slechts zo krachtig als het platform waarop ze zijn gebaseerd. Met InterSystems IRIS™ Data Platform bouw je sneller en makkelijker realtime datarijke applicaties die innovatie en transformatie mogelijk maken. Geheel conform onze ontwerpfilosofie is het platform interoperabel, betrouwbaar, intuïtief en schaalbaar.

InterSystems IRIS biedt alles wat je nodig hebt om applicaties te maken die voldoen aan de eisen van de huidige moderne wereld. Het is een betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk platform dat ongekend schaalbaar en ultrakrachtig datamanagement, flexibele interoperabiliteit en open analytics biedt.

Andere Bronnen Die Je Misschien Leuk Vindt