HealthShare

U zult grenzen verleggen
in Zorginformatica

De waarde van een eHealthplatform

InterSystems heeft wereldwijd de fundamenten gelegd voor succesvolle innovatie in connected healthcare, en dat al sinds 35 jaar. Onze personaliseerbare HealthShare-productfamilie is gebaseerd op ons centraal e-healthplatform. Met datzelfde platform haalt u meer en meer waarde uit uw oplossingen door eigen applicaties te ontwikkelen of door nieuwe, geïntegreerde competenties van een van onze applicatiepartners toe te voegen.

Het platform voorziet betrouwbare, hoogperformante en schaalbare technologie voor drie grote competenties: datamanagement, connectiviteit met applicaties, databronnen en toestellen, en kennis verwerven uit data.

Efficiënt datamanagement

Onze geïntegreerde datamanagementtechnologie is perfect geoptimaliseerd voor de gezondheidssector en begrijpt alle vormen van medische informatie. HealthShare ondersteunt alle soorten data – gestructureerd, ongestructureerd, beelden, documenten, berichten – van klinische of administratieve aard en van patiënten, en dat in een consistente, makkelijk te beheren omgeving.

Mensen, plaatsen en dingen connecteren

Onze ESB-technologie voorziet een snelle en betrouwbare integratie van gezondheidszorg. Met out-of-the-box ondersteuning voor globale informatieprotocollen en messagingformaten is HealthShare het toonbeeld van interoperabiliteit.

Geïntegreerde analyse

InterSystems Analytics-technologie voorziet alle HealthShare-oplossingen van essentiële kennis. Met HealthShare levert u bruikbare informatie aan voor klinische workflows, informeert u de zorgcoördinatie en beheert u zakelijke processen met analyse, op maat van medische informatie.