HealthShare

U zult grenzen verleggen
in Zorginformatica

De HealthShare-productfamilie

De visie van HealthShare is eenvoudig: de gezondheidszorg transformeren door medische informatie te delen en gemeenschappen te connecteren. Daarom ontwikkelen en leveren we oplossingen op basis van ons centraal e-healthplatform en ontwikkelingsplatformen om die oplossingen te finetunen en meer waarde te creëren.

HealthShare Packaged Solutions & Application PlatformsMet de HealthShare-producten en add-oncomponenten hieronder verzamelt en deelt u efficiënt informatie, verwerft u inzicht en, tot slot, hervormt u organisaties en gemeenschappen.

HealthShare Health Connect

HealthShare Health Connect

Een Enterprise Service Bus (ESB), speciaal ontwikkeld voor de gezondheidssector. Health Connect levert integratie en interoperabiliteit op basis van globale informatieprotocollen en messagingformats. Bedrijven in de gezondheidszorg gebruiken Health Connect als een fundamentele gezondheids-servicebus. Softwareontwikkelaars gebruiken Health Connect om hun producten interoperabel te maken volgens de gangbare normen.
Lees meer

HealthShare Information Exchange

HealthShare Information Exchange

Gezondheidsorganisaties delen medische informatie, maken samengestelde medische dossiers voor patiënten aan en ontwikkelen interoperabiliteitsapplicaties, bijvoorbeeld om de betrokkenheid van de patiënt te verhogen of om de gezondheid van de bevolking te monitoren.
Lees meer

HealthShare Patient Index

HealthShare Patient Index

Een oplossing voor patiëntenidentificatie of Enterprise Master Patient Index (EMPI), ontworpen om een lijst van patiënten en hun demografische gegevens te beheren. Het dient als een Single Source of Truth voor de identiteit van patiënten binnen een zorgverleningsnetwerk of een regionale uitwisseling van gezondheidsinformatie.
Lees meer

HealthShare Personal Community

HealthShare Personal Community

Een configureerbare, whitelabel-oplossing voor meer betrokkenheid van de patiënt. Het platform biedt patiënten een klaar en duidelijk,refill compleet beeld van hun medische informatie en ondersteunt diensten zoals afspraken, voorschriften, communicatie en advies. Personal Community is Meaningful Use Stage 2-gecertificeerd.
Lees meer

HealthShare - Health Insight

HealthShare Health Insight

Een krachtig platform voor analyse en applicaties dat HealthShare Information Exchange voorziet van innovatieve, inzichtelijke oplossingen.
Lees meer