Ensemble

U zult grenzen verleggen in
in
snelle connectiviteit

InterSystems Ensemble® is een naadloos platform voor snelle connectiviteit en de ontwikkeling van nieuwe geconnecteerde applicaties. Het bevat een uitgebreide reeks technologieën die nodig zijn voor elke connectiviteitsopdracht, in een enkele “single stack”-architectuur die gebruiksgemak en snelle afronding van elk project biedt. Gebruikers van Ensemble ronden projecten over het algemeen tweemaal zo snel af als met eerdere generaties integratieproducten.

Ensemble wordt gebruikt door ondernemingen die geavanceerde integratietechniek willen om de beperkingen van traditionele interfacesoftware en tijdrovende point-to-point-methodes op te lossen. De enterprise service bus (ESB) en service-oriented architecture (SOA)-infrastructuur die Ensemble mogelijk maakt, schep de mogelijkheid voor de creatie van composietapplicaties waardoor eerdere software-investeringen beschermt worden en uit te breiden zijn.

Ensemble wordt tevens gebruikt door applicatieleveranciers. Ensemble biedt een concurrentievoordeel door ontwikkelaars in staat te stellen snel nieuwe “koppelbare” applicaties te creëren die gegevens met bestaande applicaties delen.

Hoe we u helpen doorbraken te bereiken:

Maak van afzonderlijke applicaties een samengestelde suite en versterk uw legacy applicaties

Op het moment dat kopers van applicaties willen dat hun systemen koppelbaar  worden, krijgen veel leveranciers te maken met het probleem dat ze beschikken over een assortiment producten die niet geïntegreerd zijn. Ongeacht de vraag of de onderliggende applicaties nu ingezet worden op locatie of in de cloud, applicaties kunnen Ensemble gebruiken om doorbraken in de bedrijfsvoering te forceren door hun producten om te vormen naar een samengestelde suite, met een consistente en moderne gebruikersinterface. Ensemble maakt het ontwikkelaars eenvoudig om bestaande applicaties te versterken met waardevolle functies zoals een aanpasbare workflow, gebruikersinterfaces op basis van webbrowsers, dashboards en business processen op basis van rules, zonder de code te hoeven herschrijven.

Win concurrentievoordelen met nieuwe 'koppelbare' applicaties

Voor applicatieleveranciers levert het Ensemble-platform veel concurrentievoordelen door de snelle ontwikkeling van nieuwe koppelbare applicaties mogelijk te maken, met ingebedde integratiemogelijkheden. Door middel van het vervangen van de vele integratietechnologieën die tegenwoordig gebruikt worden door een enkel strategisch platform, komen uw ontwikkelaars vrij om zich te concentreren op de werkelijke behoeften van uw klanten.

Mobiele apps integreren met business applicaties en -gegevens

Om baanbrekende applicaties beschikbaar te stellen voor mobiele apparaten heeft u meer nodig dan alleen een krachtige technologie voor mobiele apparatuur. Natuurlijk moet u die technologie ook kunnen verbinden met al uw bestaande applicaties en gegevens.

Met de ESB- en orkestratiemogelijkheden van Ensemble kunt u mobiele baanbrekende applicaties maken die de functionaliteit van verschillende back-end systemen combineren in een enkele samengestelde applicatie, gericht op de behoeften van uw gebruikers.

Gebruik analytics voor inzichten op basis van gekoppelde
gegevens op bedrijfsniveau

De mogelijkheid om inzichten te verkrijgen in informatie en snel hiernaar te handelen is tegenwoordig een belangrijk concurrentievoordeel in vele bedrijven. Onze bedrijfsmatige klanten en applicatieleveranciers kunnen deze mogelijkheden aanbieden dankzij de ingebedde active analytics technologie in bepaalde versies van Ensemble. Met active analytics kunnen ontwikkelaars oplossingen creëren die rechtstreeks, in realtime, toegang hebben tot gegevens en deze analyseren (zowel gestructureerd als ongestructureerd) vanuit meerdere applicaties en databases. Inzichten die zijn afgeleid uit deze bronnen kunnen in een bestaande workflow aangeleverd worden zodat gebruikers betere bedrijfsbeslissingen kunnen nemen, op basis van complete en rechtstreekse informatie.