Ensemble

U zult grenzen verleggen in
in
snelle connectiviteit

Enterprise Service Bus (ESB) en Service-Oriented Architecture (SOA)

Enterprise Service Bus (ESB) en Service Oriented Architecture (SOA) van Ensemble leveren zowel voor kleine projecten als voor  grote nieuwe  bedrijfsprocessen alle nodige tools om in recordtijd baanbrekende oplossingen te creëren, met de betrouwbaarheid waarop uw bedrijf kan bouwen. De snelle integratie- en ontwikkelingsmogelijkheden van Ensemble stellen u in staat om uw infrastructuur te ontwikkelen tot SOA, door de creatie van nieuwe services, service-enabling van legacy applicaties en de integratie hiervan door middel van ESB.

Met Ensemble is het veel eenvoudiger om functionaliteit te ontwikkelen dan met andere integratieplatforms waarmee ik heb gewerkt. Dankzij de SOA-architectuur creëer je feitelijk nieuwe business processen, in plaats van dat je nieuwe functionaliteit codeert. Dit zorgt ervoor dat gecompliceerde zaken relatief eenvoudig worden. Uiteindelijk hoef je de onderliggende systemen op geen enkele manier te veranderen, je gebruikt gewoon nieuwe logica.

Donna Davis
IT Manager, Shlomo Group

ESB van Ensemble is een krachtige berichtenuitwisseling en eventverwerker omdat het opgebouwd is op de krachtige databasetechnologie van InterSystems Caché, wat uw Ensemble oplossingen in staat stelt op om eenvoudig duizenden gelijktijdige gebruikers en terabytes gegevens te verwerken. De succesvolle oplossingen die u maakt zullen altijd hun eigen succes de baas blijven en zijn virtueel onbegrensd in de mogelijkheden om een toenemende vraag aan te kunnen.

Ensemble is het meest efficiënte platform voor integratieprojecten en creatie van composietapplicaties omdat het een geünificeerde state-of-the-art-technologie is met alle benodigde functionaliteit voor business proces management, bouwen en uitvoeren van business rules, gegevenstransformatie, eventverwerking en de aanmaak van portalen en dashboards. Bestaande services en applicaties kunnen snel in nieuwe oplossingen geïncorporeerd worden, nieuwe business processen kunnen georkestreerd worden, eventdetectie en -response kan geautomatiseerd en gegevens vanuit het gehele bedrijf kunnen geïntegreerd worden.

Ensemble wordt over de hele wereld gebruikt als platform voor SOA en integratieprojecten voor gemengde technologie in sectoren zoals de gezondheidszorg, financiële dienstverlening, logistiek, energie, overheid, media en productie. Gebruik de volgende links voor meer informatie over Ensemble ESB en SOA.