Search all InterSystems websites to find anything about our product, search our documentation, and more. Enter a query in the search input above, and results will be displayed as you type.

InterSystems News

InterSystems Is Making Headlines Around the World

For Media Inquires:

Thomas Keppeler

+1-617-551-2116

Email

InterSystems At a Glance:

Media Kit & Fact Sheet

28 results
 • Feb 21, 2020
  CAMBRIDGE, Mass.– InterSystems, een wereldleider in informatietechnologieplatforms voor gezondheidszorg, commerciële en overheidstoepassingen, laat weten dat InterSystems iKnow, de natural language processing (NLP) –technologie van de InterSystems IRIS Data Platform™, nu beschikbaar is via open source. De beschikbaarheid via open source stelt bestaande partners en klanten van InterSystems alsook andere organisaties en universiteiten in staat om te profiteren van de unieke en objectieve bottom-upbenadering die met NLP van InterSystems iKnow diepere inzichten levert.
 • Nov 18, 2019
  InterSystems kondigt Clean Data as a Solution aan, het nieuwste aanbod in de oplossingen voor HealthShare Managed. De toekomst van de gezondheidszorg vraagt de analyse en toepassing van clean data zodat de bedrijfsactiviteiten soepel kunnen verlopen en patiënten optimale zorg ontvangen. Met Clean Data as a Solution kunnen zorginstellingen gegevens snel en nauwkeurig schoonmaken, normaliseren, aggregeren en interpreteren, zodat meer geavanceerde en geautomatiseerde toepassingen kunnen verwerkt worden. In een schoongemaakte dataset zijn er geen dubbele records, opmaakfouten, onjuiste informatie of niet-overeenkomende terminologie aanwezig.
 • Nov 13, 2019
  InterSystems heeft de beschikbaarheid aangekondigd van InterSystems IRIS Data Platform en InterSystems IRIS voor Health Data Platform op de Amazon Web Services Marketplace. Ontwikkelaars en architecten kunnen het platform nu rechtstreeks bij AWS Marketplace in meerdere implementatieregio's kopen om te voldoen aan hun specifieke zakelijke behoeften.
 • Aug 28, 2019
  InterSystems meldt dat Beijing Skyline Technology, een pionier in de Chinese astronomische dienstensector, met succes het eerste intelligente platform voor astronomische observatiediensten in China heeft geïmplementeerd. Het platform is gebouwd op het IRIS-dataplatform van InterSystems en verbindt de binnenlandse telescopen van zowel professionals als amateurs met elkaar.
 • Aug 23, 2019
  CAMBRIDGE, Mass. - augustus 2019 – InterSystems, wereldwijd toonaangevend in software voor de zorgsector en generieke informatietechnologie voor het bedrijfsleven en de overheid, introduceert InterSystems API Manager, als nieuwe functionaliteit voor InterSystems IRIS Data Platform™ 2019.2. Gebruikers daarvan zijn nu in staat om binnen hun IT-infrastructuur het berichtenverkeer tussen web gebaseerde API’s (Application Programming Interface) te monitoren en te sturen.
 • Mar 05, 2019
  InterSystems meldt dat het IRIS Data Platform beschikbaar is op Amazon Web Services Marketplace. Het platform is nu verkrijgbaar bij de drie grootste cloud computing-providers: AWS, Google Cloud en Microsoft Azure.
 • Mar 05, 2019
  Utrecht, februari 2019 – De beschikbaarheid van de juiste data op het juiste moment op de juiste plaats is cruciaal voor de kwaliteit van zorgprocessen. De realiteit leert dat veel zorgdata zich op verschillende systemen op uiteenlopende plaatsen bij de diverse behandelaars en andere medische professionals bevinden. Op stand 11 EO17 van Zorg&ICT (12 t/m 14 maart a.s.) laten InterSystems, itzos en itvisors zien dat met hun gezamenlijke oplossing voor interoperabiliteit data toch terecht komt waar deze moet zijn ondanks het versnipperde applicatie landschap.
 • Feb 19, 2019
  Goed nieuws! Gartner Peer Insights-klanten hebben InterSystems erkend als beste keuze in de categorie operationele databasebeheersystemen.
 • Feb 15, 2019
  CAMBRIDGE, Massachusetts & SAN FRANCISCO, februari 2019 – InterSystems, een mondiale speler in databeheer voor zorgaanbieders, bedrijven en overheden, maakt bekend dat Manifest MedEx, een zorginformatieplatform dat real-time informatie levert voor de zorg aan miljoenen patiënten, InterSystems HealthShare heeft gekozen als basistechnologie voor haar nonprofit netwerk, het grootste en snelstgroeiende van de staat Californië.