Services
& Support

Worldwide Response Center

Het Worldwide Response Center (WRC) van InterSystems levert vakkundige technische ondersteuning aan klanten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. De productspecialisten die voor u klaarstaan bij het WRC zijn aanhangers van de filosofie: “De klant bepaald de norm”. Dit betekent voor uw:

  • De klant bepaalt de prioriteit van het probleem.
  • De klant bepaalt wanneer een ondersteuningsverzoek afgesloten wordt.
  • De klant wordt gevraagd terugkoppeling te geven over de kwaliteit van de ontvangen hulp.

Het WRC is gevestigd in Cambrigde, Massachusetts, met productspecialisten gevestigd over de hele wereld om 24 uur per dag en 7 dagen per week vakkundige, meertalige ondersteuning voor alle InterSystems-producten aan te kunnen bieden. Het is ons doel om de best mogelijke klantenservice te bieden en om onze cliënten te helpen succesvol te worden met onze producten en technologie.

Neem contact op met het Worldwide Response Center via:

Voor meer informatie, download onze brochure


Beschikbaarheid WRC

Het WRC is online, telefonisch of per e-mail beschikbaar.

Online:

WRC Direct 
Klanten kunnen inloggen en de voortgang van hun verzoeken tot hulp volgen via het online supportsysteem van InterSystems, WRC Direct.

Met WRC Direct kunnen klanten:

  • Nieuwe ondersteuningsverzoeken openen
  • De geschiedenis en acties voor verzoeken bekijken
  • Informatie en opmerkingen toevoegen
  • Verzoeken sluiten en terugkoppeling geven over het ondersteuningsproces
  • Actuele productversies downloaden
  • Deelnemen aan field tests

Telefoon:

+1-617-621-0700
+44 (0) 844 854 2917

Alle gesprekken vanklanten worden onmiddellijk geregistreerd en doorverbonden met een productspecialist.klanten die tijdens een gesprek niet onmiddellijk door een productspecialist geholpen kunnen worden, worden binnen 30 minuten teruggebeld. InterSystems beschikt over productspecialisten die vloeiend Engels, Chinees, Tsjechisch, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch en Spaans spreken.

Email:

support@intersystems.com
Alle e-mails worden geregistreerd en binnen 30 minuten wordt een ontvangstbevestiging met een registratienummer en de naam van de toegewezen productspecialist naar de klant verstuurd.


WRC Standaarden

WRC-respons per prioriteitsniveau:

Prioriteit klant CRISIS HOOG GEMIDDELD
Probleemoplossing Onmiddellijke en continue aandacht gedurende 24 uur tot het probleem is opgelost. Probleem opgelost op dezelfde werkdag (van deklant). Probleem opgelost binnen 5 werkdagen.
Oplossen van defecten
(bug fixes)
Onmiddellijke en continue aandacht gedurende 24 uur, meestal door een ontwikkelaar, tot het defect gecorrigeerd of tot een acceptabele workaround wordt geleverd. De oplossing wordt binnen twee weken getest en aan deklant geleverd. De oplossing wordt ook in de volgende onderhoudsversie van het product meegeleverd. De oplossing wordt in de volgende grotere productversie geleverd.
Escalatie Onmiddellijke mondelinge berichtgeving aan alle desbetreffende leidinggevenden door de directeur van klantondersteuning. Onmiddellijke automatische berichtgeving aan leidinggevenden. Onmiddellijke automatische berichtgeving aan WRC-management.