Data

In 2020 werden we erkend als Gartner Peer Insights Customers' Choice voor operationele databasebeheersystemen.

We zijn heel trots op deze erkenning omdat het is gebaseerd op meer dan 300.000 klantrecensies met betrekking tot snelheid, beveiliging, service en implementatie.

Wat onze klanten zeggen:

“Toonaangevende softwaretechnologie met een ijzersterk applicatieplatform, samen met de beste technische ondersteuning in de branche.”

“Fantastische ondersteuning van hun klanten.”

“Verwacht meer dan je bij andere concurrerende producten gewend bent.”

“Snel, efficiënt en betrouwbaar.”

“Professioneel en klantgericht.”

Om alle klanten quotes uit dit rapport in te zien, kijk hier.

Background Image of Glasses on Desk

Hoe kunnen wij helpen?

We vinden het geweldig om hedendaagse uitdagingen op te lossen.

Laten we het over jouw uitdagingen hebben.

Neem contact op

  • Volgens AVG: Door op verzenden te klikken, geef je InterSystems toestemming om bovenstaande persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken, en aangevraagde content naar je op te sturen.

InterSystems is in maart 2020 uitgeroepen tot Gartner Peer Insights Customers ‘Choice voor Operational Database Management Systems (ODBMS). De GARTNER PEER INSIGHTS CUSTOMERS ‘CHOICE-badge is een handelsmerk en servicemerk van Gartner, Inc. en / of zijn dochterondernemingen en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden. Gartner Peer Insights Customers’ Choice zijn de subjectieve meningen van individuele beoordelingen, beoordelingen en gegevens van eindgebruikers die worden toegepast op basis van een gedocumenteerde methodologie; ze vertegenwoordigen noch de mening van, noch krijgen zij een goedkeuring door, Gartner of zijn dochterondernemingen. https://www.gartner.com/reviews/customers-choice/operational-dbms