Ingebedde
technologieën

U zult doorbraken maken door
uitbreideing van de waarde van InterSystems’ producten

iKnow

Analisten schatten dat tot wel 95% van de gegevens ter wereld in ongestructureerde vorm beschikbaar is. Nog te vaak kunnen organisaties nauwelijks profiteren van die gegevens omdat het analyseren moeilijk, tijdrovend en duur is. iKnow van InterSystems is inbedbare technologie waarmee ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen die de waardevolle informatie uit ongestructureerde gegevens ontsluiten (b.v. doktorsaantekeningen, verzekering- of politieverslagen, nieuwsartikelen, “opmerkingen” of andere tekstvelden). Met onze geavanceerde technologie kunnen gebruikers inzichten verkrijgen uit alle gegevens binnen het bedrijf, zodat ze betere besluiten kunnen nemen. Door middel van het inbedden van de geavanceerde semantische analysemogelijkheden van iKnow kunt u grensverleggende applicaties ontwikkelen waarmee uw bedrijfsvoering helemaal wordt veranderd.

Hoe we u helpen grenzen te verleggen:

Ontdek de belangrijkste concepten in ongestructureerde gegevens
Onze unieke iKnow-technologie identificeert de belangrijke concepten en relaties tussen ongestructureerde gegevens. In tegenstelling tot conventionele semantische analysesystemen hoeven ontwikkelaars vooraf geen woordenboeken of belangrijke woorden of zinsdelen te definiëren, iKnow vindt ze vanzelf!


Voeg analytische zoekopdrachten toe aan applicaties
Applicatieontwikkelaars kunnen profiteren van de mogelijkheden van iKnow voor analytische zoekopdrachten. iKnow biedt een mogelijkheid voor SQL-zoeken van ongestructureerde gegevens, waarbij factoren zoals dominantie, proximiteit en ontkenning in aanmerking genomen kunnen worden. Een iKnow-zoekopdracht levert de concepten die het sterkst verbonden zijn aan de zoektermen. Daarnaast kunnen iKnow-zoekresultaten gebruikt worden met de DeepSee-analysetechnologie van InterSystems zodat gebruikers inzicht geboden kan worden in alle gegevens, zowel gestructureerd als ongestructureerd.

Automatische acties, gedreven door inzicht uit ongestructureerde gegevens
Als de analyse van iKnow wordt gecombineerd met de krachtige bedrijfsregelverwerking van InterSystems Ensemble®, kunnen applicaties die gebouwd zijn met het InterSystems-platform documenten “lezen” en automatisch actie ondernemen op basis van de inhoud.