Ingebedde
technologieën

U zult doorbraken maken door
uitbreideing van de waarde van InterSystems’ producten

DeepSee

InterSystems DeepSee® is een krachtige analysetechnologie. Het kan ingebed worden in transactionele systemen om gebruikers in staat te stellen om beslissingen te nemen op basis van realtime analyse van gestructureerde en ongestructureerde gegevens.

Hoe we u helpen grenzen te verleggen:


Ingebedde real-time analyse

Analyse wordt traditioneel uitgevoerd op gestructureerde gegevens die zijn opgedeeld in cijfers. De traditionele benadering omvat tevens het aanmaken en bijhouden van een gegevensbank die alleen een historisch overzicht over de gegevens kan leveren.

DeepSee is embeddable software waarmee het eenvoudig wordt transactionele applicaties te versterken om realtime analysemogelijkheden te bieden. Hiermee krijgt de gebruiker inzicht waar en wanneer hij dat nodig heeft. Er zijn geen data warehouses nodig.

Interactieve dashboards

Met DeepSee kunnen applicatieontwikkelaars snel interactieve dashboards bouwen die een grafische weergave geven van de belangrijkste prestatie-indicatoren. Omdat deze dashboards ingebouwd zijn binnen transactionele applicaties, maakt DeepSee het eenvoudig om vitale informatie te verkrijgen.

Gecombineerde analyse van gestructureerde en ongestructureerde gegevens

Als u DeepSee combineert met de iKnow-technologie van InterSystems, kunnen ongestructureerde gegevens net als gestructureerde gegevens geanalyseerd worden. (Bijvoorbeeld: Komt het aantal “gunstige” tweets overeen met toegenomen verkoop?) Inzicht verkregen uit ongestructureerde gegevens kunnen bovendien zorgen voor context en een beter begrip van uw analyses. (Bijvoorbeeld: Welke concepten worden in processen-verbaal bijvoorbeeld het meest gebruikt bij het registreren van motorongelukken?)