Caché

U zult grenzen verleggen in
in
data management
en snelle applicatie-ontwikkeling

InterSystems Caché® is een geavanceerd databasemanagementsysteem en een snelle applicatieontwikkelingsomgeving. Met Caché zult u grenzen verleggen in de verwerking en analyse van complexe Big Data en de ontwikkeling van web- en mobiele applicaties. Caché biedt op unieke wijze razendsnelle prestaties, enorme schaalbaarheid en een solide betrouwbaarheid, met minimale onderhoudbehoeften en systeemeisen.

Dit is een nieuwe generatie multi-model databasetechnologie die meerdere manieren van toegang tot gegevens mogelijk maakt. Gegevens worden slechts eenmaal beschreven in een enkele geïntegreerde gegevensdictionary en deze zijn onmiddellijk beschikbaar via objecttoegang, krachtige SQL en multidimensionele directe toegang. Gelijktijdige toegang van dezelfde gegevens is hierbij mogelijk. Caché biedt dus simultaan zowel  de eigenschappen en voordelen van een NoSQL als een SQL database.

Caché wordt geleverd met verschillende ingebouwde scriptingtalen en is compatibel met de meeste populaire ontwikkelingstools.

Hoe we u helpen grenzen te verleggen:

... in Big Data

Big Data-applicaties moeten in staat zijn om bijzonder snel enorme hoeveelheden gegevens in te voeren. Ze moeten in staat zijn om complexe gegevens te modelleren en meerdere manieren aan te bieden om die gegevens weer te geven en te gebruiken. Caché biedt razendsnelle prestaties, zelfs als wordt opgeschaald naar enorme hoeveelheden gegevens, meerdere cores en grote aantallen servers in gedistribueerde systemen. Gegevenstoegang wordt op unieke wijze verkregen via krachtige SQL en directe manipulatie van de multidimensionele gegevensstructuren.

Daarnaast stelt Caché u in staat om real-time queries uit te voeren tegen transactionele systemen en analyse van zowel gestructureerde als ongestructureerde gegevens uit te voeren.

Big Data et NoSQL

... in de ontwikkeling van mobiele en web- applicaties

CTA Baanbrekende Applicaties Bouwen

InterSystems Zen Mojo, een uitbreiding van onze InterSystems Zen-technologie- vereenvoudigt sterk de creatie van gegevensrijke mobiele en desktopapplicaties. U kunt webservices gebruiken, maar ook REST, JSON of andere standaarden, in combinatie van de ontwikkelingstool van uw voorkeur, om mobiele applicaties te bouwen die profiteren van de enorme snelheid en schaalbaarheid van Caché.

Caché helpt u bij het snel op de markt brengen van uw baanbrekende applicaties, kan besparen in ontwikkelingstijd en -inspanningen tijdens de gehele levensduur van uw applicatie. Succesvolle applicaties moeten evalueren en veranderen. Caché is inherent schaalbaar, aanpasbaar en uitbreidbaar zodat u eenvoudig verdere grensverleggende mogelijkheden voor gebruikers kunt aanleveren.

... in het beheer van rich data

Caché heeft een uiterst effciënte multidimensionele data-engine die ideaal is voor het verwerken van de veelzijdige en complexe gegevenstypen die door de huidige applicaties gebruikt worden. De data-engine gebruikt “sparse arrays” zodat de applicaties op basis van Caché vaak minder hardware nodig hebben dan applicaties gebouwd op traditionele relationale databases.

Als enkel, geünificeerd platform voor applicatieontwikkeling elimineert Caché alle problemen die ontstaan als u uw omgeving samenstelt uit verschillende onderdelen. Hoewel Caché alle mogelijkheden biedt om baanbrekende applicaties te bouwen, is het systeem niet bovenmatig complex en vereist het slechts minimaal systeembeheer.

Een belangrijk aspect van systeembeheer is het omgaan met geplande of ongeplande downtime. Caché ondersteunt verschillende geavanceerde technieken voor hoge beschikbaarheid en snel herstel na noodsituaties. Speciale aandacht verdient een eenvoudige, elegante oplossing voor het repliceren(mirroring) van databases, een bijzonder kostenefficiënte manier om hoge beschikbaarheid te behalen.

CTA Rapport Gartner Mgic Quadrant 2015

Download Caché